Impostos locals

L’Ajuntament de Mollet congela les taxes socials per al 2022

  • El document de treball planteja així la congelació dels preus de l’aigua, les escoles bressol municipals, a més de la taxa de les terrasses, entre d’altres

L’Ajuntament de Mollet congela les taxes socials per al 2022
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El govern de l’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) està presentant a la resta de grups municipals la proposta d’ordenances fiscals i preus públics per a l’any 2022, que es debatrà en el ple municipal del 25 d’octubre. Segons expliquen des del consistori, el document preveu la congelació de les taxes socials i l’augment de la tarifació social. «La proposta actualitza els tipus d’alguns impostos i taxes per sota de l’IPC», assenyalen.

Així, el document de treball planteja la congelació dels preus de l’aigua, les escoles bressol municipals, a més de la taxa que paguen els bars per les terrasses, entre altres preus públics. Per la regidora d’Economia, Mireia Dionisio: «Aquestes ordenances són realistes, ja que prioritzen el manteniment i la qualitat dels serveis públics».

Així mateix, Dionisio ha afegit que l’Ajuntament de Mollet congela les taxes socials com les escoles bressol i «incrementa l’aplicació de la tarifació social en altres àmbits com l’aigua, la cultura i l’esport».

Notícies relacionades

La proposta també consolida les mesures excepcionals que s’han portat a terme per fer front a situacions econòmiques i socials que han generat les mesures per combatre la Covid-19.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO