Mobilitat

La zona blava de Mollet del Vallès serà gratuïta del 10 al 24 d’agost

La mesura es posa en marxa «amb l’objectiu de continuar potenciant el comerç de proximitat del municipi»

La zona blava de Mollet del Vallès serà gratuïta del 10 al 24 d’agost

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental), com cada any a l’agost, ha establert un període de gratuïtat dels espais de zona blava de la ciutat, que aquest any serà del 10 al 24 d’agost, tots dos inclosos. Un any més, la mesura es posa en marxa «amb l’objectiu de continuar potenciant el comerç de proximitat del municipi». Els nous adhesius de 15 i 30 minuts més es podran recollir a partir del 20 de setembre.

Des del govern local també recorden que actualment segueixen vigents els adhesius de la campanya 2019-2020 que continuaran sent vàlids fins al 31 de desembre del 2021. Així, els adhesius 2021 al 2022 es començaran a repartir a partir del 20 de setembre i els adhesius 2019-2020 i 2021-2022 conviuran fins a final d’any per evitar aglomeracions al recollir el nou tiquet. Com a novetat, aquest any ja no serà necessari mostrar el comprovant de pagament de l’impost de vehicles.

Els adhesius de la zona blava de la temporada 2021-2022 es podran anar a buscar a l’Ajuntament de Mollet, el Centre Cultural la Marineta o el Centre Cívic de Can Borrell. Només serà necessari mostrar el DNI, excepte en el cas que el vehicle sigui nou. En aquest últim cas, caldrà mostrar el document en què figuri que el vehicle s’ha adquirit durant l’any en curs.

Vehicles zero emissions i urgències de l’hospital

Notícies relacionades

A més, també es recorda que la zona blava és sempre gratuïta per als vehicles zero emissions i que els usuaris d’urgències de l’Hospital de Mollet disposen de tres hores gratis amb el full d’ingrés que donen a urgències quan s’entra, «full que cal col·locar en un lloc visible del vehicle», remarquen des de l’ajuntament.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO