Reciclatge

El centre de recollida de residus de Mollet incrementa el seu ús un 30% el 2020 respecte a l’any anterior

Un total de 1.980 rebuts han vist bonificada la seva taxa de residus, cosa que suposa un total de 63.911 euros

El centre de recollida de residus de Mollet incrementa el seu ús un 30% el 2020 respecte a l’any anterior
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El centre de recollida de residus de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) ha vist augmentat el seu ús durant l’any passat un 30% respecte a l’any 2019. Aquesta és la principal conclusió de les dades d’ús del punt net de l’any passat presentades pel govern local aquest dilluns 17 de maig, Dia Mundial del Reciclatge.

Concretament, l’any passat van visitar el centre de recollida 16.213 usuaris, 3.731 més que l’any 2019. Un augment que, segons indiquen des de l’ajuntament, «no es va veure afectat pel confinament dels mesos de març i abril, cosa que va suposar una caiguda de les aportacions, ja que només hi va haver vuit usuaris a l’abril». A aquestes xifres s’afegeixen els 5.150 usuaris de la recollida mòbil, un servei que sí que va veure reduïda la seva utilització, ja que es va deixar de prestar entre els mesos de març i maig.

D’altra banda, un total de 1.980 rebuts han vist bonificada la seva taxa de residus, cosa que suposa un total de 63.911 euros. L’ajuntament bonifica en aquest sentit la taxa de recollida de residus en funció del nombre d’usos del centre de recollida que es facin al llarg de l’any, unes bonificacions que poden arribar fins al 20%.

Notícies relacionades

Per facilitar-ne l’accés, l’ajuntament ja ha implantat una nova targeta amb codi de barres que serveix per a totes les persones que viuen al mateix domicili. Aquesta targeta permet que la ciutadania pugui registrar d’una manera «més ràpida, senzilla i segura» l’ús de l’abocador municipal, de la recollida mòbil i del servei gratuït de recollida de mobles i trastos vells. 

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO