Combatre la pandèmia

Mollet facilita un nou espai per a la vacunació contra la Covid-19

Es podran vacunar totes aquelles persones, en una primera fase d’entre 60 i 69 anys, que siguin convocades via SMS

Es llegeix en minuts

El Periódico

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) ha facilitat un nou espai municipal per ampliar els espais de vacunació contra la Covid-19 a la ciutat. D’aquesta manera, el Centre Cívic de Can Pantiquet es convertirà en un nou punt de vacunació centralitzat contra el coronavirus i servirà de reforç a les vacunes que continuaran posant-se també als dos centres d’atenció primària de la ciutat, el de Can Pantiquet i el de la Plana Lledó.

Així, a partir d’aquest dissabte 17, en aquest nou espai es podran vacunar totes aquelles persones, en una primera fase d’entre 60 i 69 anys, que siguin convocades mitjançant un SMS informatiu, a través del qual podran accedir a una web de Salut per concretar dia i hora per vacunar-se.

Des de l’Ajuntament de Mollet, recorden que a aquest espai «només s’ha de dirigir la ciutadania que hagi sigut convocada i que hagi concretat cita prèvia».

La pandèmia a la ciutat

Segons reflecteixen les dades del Departament de Salut, fins al 13 d’abril, Mollet del Vallès acumula 4.556 casos positius de Covid-19 des que va començar la pandèmia i han mort 148 veïns de la ciutat amb la malaltia. Així, fa dies que el risc de rebrot està disparat i se situa en nivells molt elevats (502).

Notícies relacionades

«Tot i que ja estem veient que les vacunacions van a bon ritme, també és veritat que els hospitals estan alertant que la situació a les ucis comença a estar al límit, i és per aquesta raó que hem de continuar mantenint la prudència i el compliment de les normes per no tornar a saturar el nostre sistema sanitari», expressa l’alcalde de Mollet, Josep Monràs.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO