La gran fira de BCN

Dates i horaris de tots els actes del Mobile World Congress 2022 de Barcelona

Sony tornarà a ser la gran absència en aquesta edició

  • El Mobile World Congress 2022 encamina Barcelona cap a l’era postcovid

  • Les novetats en mòbils que es veuran al Mobile

  • Entrades al Mobile World Congress 2022: Com es poden aconseguir i preus

Dates i horaris de tots els actes del Mobile World Congress 2022 de Barcelona

Albert Bertran

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Mobile World Congress (MWC) torna aquest dilluns amb una agenda farcida de novetats. Després de la seva cancel·lació el 2020 i la celebració d’una edició en petit format el 2021 pel coronavirus, la Fira de Barcelona torna a acollir el congrés de telefonia mòbil, que se celebra fins aquest dijous, dia 3

Aquesta edició aspira a ser el punt de referència cap a la recuperació. De fet, segons fonts de la Fira, pot començar un cercle virtuós en què la celebració d’una fira impulsi la de la següent. El contrari del que passava des de 2020, quan s’encadenaven les cancel·lacions.

Horaris

Dilluns, 28 de febrer — 9.30-19.30 h

Dimarts, 1 de març — 9.00-19.00 h

Dimecres, 2 de març — 9.15-18.00 h

Dijous, 3 de març — 9.30-15.45 h

Al llarg dels quatre dies que dura el congrés, es fan conferències des de les 9 del matí i fins a les 19.30 hores. Les presentacions d’aquest any es repartiran en franges que aniran des de la mitja hora fins a les dues hores de durada, i tractaran temes com el 5G, el metavers o la intel·ligència artificial.

A més, es faran exposicions en format físic, virtual i híbrid. Per allotjar aquests esdeveniments, el MWC 2022 compta amb diverses sales i pavellons que, segons la GSMA, associació organitzadora de l’esdeveniment, ocuparan tres vegades més espai que l’edició del 2021.

Entre els convidats d’aquest any es troben noms de la talla de Google, Vodafone, Huawei o Orange. També, hi haurà temps per a 4YFN, la secció de ‘start-ups’ que mira de donar recolzament a negocis emergents i promoure la integració entre empreses. Les conferències, exposicions i entregues de premis vinculades a aquest programa es distribuiran entre els quatre dies que durarà el congrés.

Notícies relacionades

No obstant, també s’han de destacar grans absències per a aquest any. Sony, com en l’edició anterior, no serà present al MWC 2022. Tampoc hi serà la multinacional xinesa Lenovo, que va anunciar fa dues setmanes que no assistiria al congrés.

A les marques, també s’hi ha d’afegir la presència de grans personalitats lligades al desenvolupament tecnològic i a l’àmbit empresarial. Joan Laporta, president del FC Barcelona; Cher Wang, presidenta i CEO de HTC; Pekka Lundmark, president i CEO de Nokia, o Adam Selipsky, director executiu de serveis web d’Amazon, són només alguns els noms que formen la llista d’oradors principals d’aquesta edició.