A Barcelona

Entrades al Mobile World Congress 2022: Com es poden aconseguir i preus

L’organització ofereix diferents paquets segons les activitats a les quals es vulgui assistir

  • El Mobile World Congress 2022 encarrila Barcelona cap a l’era postcovid

  • Aquestes són les novetats en mòbils que es veuran al Mobile

  • Dates i horaris del Mobile World Congress de Barcelona 2022

Entrades al Mobile World Congress 2022: Com es poden aconseguir i preus

RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts

El Mobile World Congress torna aquest dilluns a la Fira de Barcelona. Després de la passada edició 2021, marcada pel coronavirus, aquest any el Mobile pretén recuperar la normalitat de congressos anteriors i espera rebre 60.000 visitants. Una xifra, això sí, que estarà lluny dels 109.000 assistents que va registrar l’esdeveniment el 2019.

Per poder assistir al congrés, el primer pas és registrar-se a la pàgina web del Mobile World Congress, ja que l’organització ha informat que aquest any no hi ha taquilla física a la Fira.

I per fer-ho és necessari obrir-se un compte a la pàgina abans per introduir-hi les dades personals i escanejar una foto de carnet i el passaport. De moment no hi ha data límit per comprar les entrades ja que, d’acord amb la web oficial, es podran adquirir passis fins que s’esgotin.

Els paquets

El preu de les entrades que ofereix el congrés són diferent en funció de les activitats a què es vulgui accedir. Aquests són els passis disponibles:

  • El paquet més bàsic que ofereix el MWC per anar presencialment a l’esdeveniment és el Discovery Pass (768 euros). Aquest és l’accés recomanat per visitar l’exposició i veure les novetats de les ‘start-ups’.

  • La segona opció és l’Intelligence Pass (1.756 euros), que conté tots els beneficis del paquet bàsic, a més de la possibilitat d’assistir a sessions de conferències de ponents experts.

  • El passi dissenyat per fer negocis és el Leader’s Pass (2.415,60 euros). A més dels avantatges dels paquets anteriors, aquesta entrada permet connectar-se a «xarxes premium» del congrés i a debats i tallers exclusius.

  • Finalment, l’entrada més elevada és el Vip Pass (4.614,50 euros), que inclou allotjament, transport i preferència en els actes de l’esdeveniment.

El passi virtual, el més assequible

Notícies relacionades

L’opció més barata de disfrutar del congrés és comprar un passi virtual. Actualment, l’únic accés virtual que hi ha disponible a la web oficial és l’iLeader (548,90 euros).

Amb aquesta opció, el visitant té accés remot a 35 conferències magistrals, a més de mil xerrades i a més de cent hores de contingut ofert pels líders del sector tecnològic. El paquet també permet accedir a xarxes virtuals per establir relacions o negocis amb altres persones inscrites.