+valor

Els experts donen les claus sobre la quarta revolució industrial

La transformació digital ha arribat i suposa un repte tant per a les empreses com per a la societat

MILLORA EN LA PRODUCCIÓ.La nova fàbrica de Pikolin a Saragossa, que té gairebé 130.000 metres quadrats.

MILLORA EN LA PRODUCCIÓ.La nova fàbrica de Pikolin a Saragossa, que té gairebé 130.000 metres quadrats. / CHUS MARCHADOR PINILLOS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La quarta revolució industrial ja ha arribat i suposa un repte. Per conèixer millor el que implica la transformació digital i com afrontar aquest desafiament, al suplement +Valor, que es publica aquest dimarts, els experts parlen del fenomen des de diferents punts de vista.

Notícies relacionades

El professor d’IeseMarc Sachon fa una sèrie de passos per aprofitar els avantatges de la transformació. Però no és només Sachon qui veu en la digitalització el futur de la indústria: el director general del CIM-UPC, Felip Fenollosa; el director del Màster en Indústria 4.0 d’EOI, Pablo Oliete; el president executiu de La Salle Technova Barcelona, Josep M. Piqué; els professors d’UIC Barcelona Carlos Cosials i Silvia González; el professor d’EADA Ezequiel Navarro; el director corporatiu d’Eurecat, Xavier López; i els professors de la UB Xavier Sáez i Joaquim Solà també ho creuen.

D’altra banda, el professor d’Esade-URL Xavier Busquets apunta al vessant polític d’aquesta revolució, la presidenta de Fepime Catalunya, Maria Helena de Felipe, parla de la digitalització en les pimes i el professor de l’UAO CEU Joaquín Solana ofereix una visió social de l’assumpte.