FLUID FACIAL

Un protector solar urbà de triple acció

Ladival presenta Urban Fluid Antipolution, una innovadora fórmula que et protegeix del sol, la pol·lució i la llum blava dels dispositius

gente belleza / periodico

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

En l’extensa gamma de productes que proposa Ladival (www.ladival.es) per a aquesta primavera, amb la finalitat de protegir la nostra pell i protegir el medi ambient, destaquem Urban Fluid Antipolution.

Es tracta d’un protector facial que preserva la teva pell davant la radiació solar, la pol·lució, el fum del tabac i la llum blava que emeten les pantalles d’ordinadors i mòbils, que provoquen l’envelliment prematur cutani i l’aparició de taques.

La seva innovadora fórmula conté Radicare-Gold, un revolucionari actiu antipol·lució d’origen natural, que redueix els radicals lliures a la pell fins a un 62%.

Textura ultralleugera

A diferència dels protectors solars convencionals, Urban Fluid Antipolution té un Factor de Protecció Solar (SPF) del 50+ davant les tres radiacions de rajos UV-A, UV-B i infraroig-A. 

Aquest fotoprotector de triple acció resulta apte per a tota mena de pells, fins i tot les més sensibles. A més, protegeix també el cutis de forma invisible, gràcies a la seva textura ultralleugera, sense olis, ni brillantors.

Notícies relacionades

Ladival (laboratori Stada) incorpora ingredients actius per a cada tipus de pell que reverteixen els efectes nocius del sol, tals com taques, arrugues, tibantor, sequedat, irritació... Totes les fórmules són testades a tres laboratoris independents que garanteixen el 100% d’efectivitat a tots els seus productes.