COL·LECCIÓ SOLIDÀRIA

Mango Man s'uneix a la lluita contra el càncer de pròstata

Amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Pròstata, el pròxim 11 de juny, la firma ha llançat una sèrie de samarretes i banyadors

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb motiu de la commemoració del Dia Mundial del Càncer de Pròstata, el pròxim 11 de juny, Mango Man ha llançat a la venda una sèrie de peces solidàries  creades en col·laboració amb la Fundació d’Investigació Oncològica Fero.

La col·lecció, que està disponible des de l’1 de juny tant al canal ‘online’ com a 230 botigues de 17 països europeus, es compon de dues samarretes i un banyador que porten escrits missatges optimistes acompanyats de l’icònic llaç com a símbol de recolzament a tots els homes que pateixen aquesta malaltia.

Samarretes i banyadors

Els beneficis de la venda de samarretes i banyadors, amb un preu de venda al públic de 15,99 i 29,99 euros, respectivament, seran destinats en la seva totalitat a la Fundació Fero per a la investigació d’aquest tipus de càncer.

Notícies relacionades

A més, Mango Likes You, el club de fidelització de la firma, donarà el doble de M’agrada als seus membres per la compra d’aquests dissenys solidaris, una iniciativa que s’emmarca en el caràcter solidari del programa que permet realitzar microdonacions a diferents oenagés intercanviant els m’agrada aconseguits.

És la primera vegada que la firma de moda per a home se suma a la lluita contra el càncer de pròstata. Anteriorment, Mango i Fero ja havien col·laborat amb èxit en iniciatives benèfiques coincidint amb el Dia Internacional de la Lluita contra el Càncer de Mama.

Temes:

Mango