Adriana Ugarte llançarà la seva pròpia línia de roba interior

L'actriu ha exercit de padrina en la nova botiga que ha obert la firma de cosmètica Benefit

Adriana Ugarte llançarà la seva pròpia línia de roba interior

Adriana Ugarte llançarà la seva pròpia línia de roba interior

1
Es llegeix en minuts

Adriana Ugarte, la protagonista de l'exitosa sèrie de televisió 'El tiempo entre costuras', ha exercit de padrina en la inauguració de la botiga de cosmètica americana Benefit. 

L'actriu, que avui, 17 de gener, fa 29 anys, enfundada en una singular granota beix, no ha volgut parlar sobre la seva ruptura amb el també actor ÁLex González, però sí que ha explicat que entre els seus projectes hi ha rodar aviat la pel·lícula 'Tiempo sin aire' a les Canàries amb Juana Acosta, Carmelo Gómez Félix Gómez.

Notícies relacionades

Fora del món de la interpretació, la intèrpret ha dit que està bolcada en el disseny d'una col·lecció de roba interior que es diu Feelpeechy. "Peechy és la meva gossa, i diràs que no té res a veure, però per a mi Feelpeechy encarna una dona salvatge no des del punt de provocació a l'home, sinó que crida la part sexi que hi ha dintro d'una mateixa", diu.

A la festa d'inauguració de la primera 'boutique' que la firma pertanyent a la divisió de Perfums i Cosmètics del grup LVMH, obre a Espanya, hi han assistit nombroses cares conegudes, com Óscar Higares, Carmen Lomana, Ana Polvorosa, Ana Fernández, Juncal Riverto, Cristina Brondo, Patricia Olmedilla, Ángel Schlesser, Jorge Acuña  i Priscila de Gustín, entre d'altres.