Les propietats del mango

El mango, fruita rica en magnesi i potassi.

El mango, fruita rica en magnesi i potassi.

1
Es llegeix en minuts

El mango és una fruita rica en magnesi i potassi, i també en vitamines com la provitamina i la vitamina C, que compleixen importants funcions en el nostre organisme. Entre les funcions de la vitamina A, hi ha mantenir un bon estat de la pell, els cabells, els ossos, la visió i el sistema immune, i entre les de la vitamina C, ajudar en la formació d'ossos i dents, afavorir l'absorció de ferro i millorar la resistència a infeccions. A més, les dues vitamines funcionen com a antioxidants.

Notícies relacionades

Poden consumir i beneficiar-se d'aquesta fruita originària de l'Índia les persones amb retenció de líquids que prenguin diürètics que eliminen potassi i els que pateixen trastorns de l'alimentació com la bulímia. També ajuda les persones amb hipertensió arterial, ja que equilibra la pressió sanguínia.

Entre altres beneficis, hi ha el seu efecte laxant, que prevé o millora el restrenyiment. Aquesta propietat l'hi confereix la fibra dietètica, que a més contribueix a reduir els nivells de colesterol a la sang i a mantenir o augmentar la sacietat, ja que, consumit en quantitats adequades, ajuda tant les persones amb sobrepès com els diabètics.