En col·laboració amb

Jardins d’infància

Actuacions de millora en més de la meitat de les guarderies municipals de Barcelona

El consistori de la capital catalana impulsa 70 actuacions a 55 guarderies municipals per a la seva cura i manteniment

Actuacions de millora en més de la meitat de les guarderies municipals de Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Amb el lema ‘Cuidem les bressol’, la ciutat comença aquest estiu un programa per a la cura i el manteniment de les guarderies municipals, amb unes 70 actuacions en 55 centres. Els plans d’actuació previstos giren entorn d’uns patis verds i oberts, un pla de pintura integral, un pla de transició energètica i confort tèrmic i altres treballs i intervencions d’ampliació, reforma i millora.

Els patis de les guarderies són també, en molts casos, espais oberts al barri. El projecte convertirà aquests espais lúdics i educatius de 26 llars d’infants en zones naturalitzades, amb la introducció de jardineres i un total de 3.366 plantes. A més, inclourà jocs per als nens i patis de lactants.

Quant a l’interior de les guarderies, el pla de pintura integral preveu pintar 18 centres de la ciutat per millorar la seva qualitat mitjançant noves propostes cromàtiques, amb colors suaus que generen lluminositat i benestar.

Notícies relacionades

També es portaran a terme tasques de millora d’instal·lacions de climatització a 15 llars d’infants municipals, unes actuacions que s’allargaran fins a finals d’any. Tenen l’objectiu doble de millorar el seu confort tèrmic i apostar per l’ús d’energies renovables.

Finalment, es faran intervencions de reforma i rehabilitació en espais de 13 guarderies de la ciutat, que inclouen la renovació de finestres, estades, aules, despatxos o instal·lacions, entre d’altres.