En col·laboració amb

Activitats d’estiu

Torna ‘T’estiu molt’ amb més de 314.000 places per a les vacances de nens, nenes i adolescents

La programació inclou propostes esportives del Campus Olímpia i propostes culturals, educatives, tecnològiques, artístiques i escèniques

La campanya també s’obrirà als menors ucraïnesos refugiats per facilitar-ne la integració

Torna ‘T’estiu molt’ amb més de 314.000 places per a les vacances de nens, nenes i adolescents
1
Es llegeix en minuts

El programa d’activitats d’estiu per a nens, nenes i adolescents de la ciutat d’1 a 17 anys inclou 314.665 places i més de mil activitats d’oci, esportives, educatives i culturals per escollir. Aquest any la campanya s’obrirà als menors ucraïnesos refugiats per facilitar-ne la integració. Les inscripcions i les sol·licituds per als ajuts econòmics es podran tramitar a partir del 23 d’abril.

La programació de ‘T’estiu molt’ es pot consultar a la web i inclou activitats de molts tipus: les propostes esportives del Campus Olímpia i propostes culturals, educatives, tecnològiques, artístiques i escèniques, entre d’altres. Totes les activitats que formen part de la campanya estan adaptades per a menors amb discapacitat.

Algunes de les propostes que s’ofereixen per disfrutar de les vacances d’estiu són el Bressol d’Estiu, per a nens i nenes d’1 a 3 anys, els campaments, els centres d’estiu, les rutes esportives, els tallers d’arts plàstiques i les activitats en família. L’oferta estarà subjecta a l’evolució de la situació sanitària i a les indicacions i restriccions decretades per les autoritats.

La data d’inici de les activitats serà el 23 de juny, i, com a novetat, per adaptar-se a la nova data d’inici del curs escolar, totes les activitats acabaran, com a màxim, el 4 de setembre.

Ajudes per a famílies en situació de vulnerabilitat

Notícies relacionades

Aquest any s’invertiran al voltant de quatre milions d’euros per cobrir les beques de les famílies amb pocs ingressos, una quantitat que quedarà fixada segons la demanda d’ajudes. Es becaran, amb un màxim d’una activitat per nen/a i amb el barem que correspongui, tots els nens i nenes del nucli de convivència que ho sol·licitin i que estiguin empadronats al municipi de Barcelona.

El termini de sol·licituds començarà el 23 d’abril i acabarà el 23 de maig. Com a novetat d’aquest any, la sol·licitud de beca es farà com un tràmit telemàtic a través de l’Oficina Virtual de Tràmits (OVT).