En col·laboració amb

NOU PRESSUPOST MUNICIPAL

Més de set milions d'euros per a la cooperació internacional a Barcelona

La convocatòria d'aquest any incorpora una modalitat específica per a projectes de justícia ambiental

Des del 2015 Barcelona compleix el compromís internacional de destinar el 0,7% del pressupost municipal a projectes de cooperació internacional

cooperacio-foto-760x428

cooperacio-foto-760x428

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest 2020 es destinaran un total de 7,07 milions d’euros del pressupost municipal a projectes de cooperació i educació per a la justícia global. Aquesta quantitat consolida un màxim històric: des de l’any 2015 Barcelona compleix el compromís internacional de destinar el 0,7% del pressupost municipal a projectes de cooperació internacional.

Com a novetat, la convocatòria d’aquest any incorpora una modalitat específica per a projectes de justícia ambiental, dotada amb 200.000 euros, per finançar accions de sensibilització, difusió i comunicació, perquè la ciutadania sigui plenament conscient dels efectes reals de l’emergència climàtica. Aquesta quantitat s’afegeix als 200.000 euros de subvencions que s’estableixen en el pla Clima.

Deu modalitats agrupades en tres programes

Notícies relacionades

La convocatòria preveu 10 modalitats de projectes agrupades en tres programes: «Cooperació per a la justícia global», «Cooperació per a la justícia global en ciutats específiques» i «Educació per a la justícia global». Cada entitat pot presentar fins a quatre projectes com a màxim i la quantitat que l’ajuntament subvencionarà no pot superar el 80%.

Aquesta és la segona convocatòria de subvencions que es realitza en el marc del Pla director de cooperació per a la justícia global 2018-2121. Els projectes es poden presentar fins al 27 de febrer. Trobareu tota la informació en aquest enllaç