En col·laboració amb

MILLORAR LA CONVIVÈNCIA

Entra en vigor la prohibició de circular en monopatí de nit pels entorns del Macba

La restricció va des de les 22.00 fins a les 7.00 hores, i les persones que es desplacin en aquest vehicle per l'àrea afectada hauran de portar-lo a la mà

190319 e decrertdepatinatge 028-760x428

190319 e decrertdepatinatge 028-760x428

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El passat 14 de maig va entrar en vigor el decret d’alcaldia que prohibeix circular en monopatí a la plaça dels Àngels i els carrers de l’entorn en horari nocturn. 

En concret, aquesta restricció va des de les 22.00 fins a les 7.00 hores, i les persones que es desplacin en aquest vehicle per l’àrea afectada per la prohibició hauran de portar-lo a la mà.

L’àmbit en el qual no es podrà circular en monopatí en horari nocturn està delimitat per la ronda de Sant Antoni, el carrer dels Tallers, el carrer de les Ramelleres, el carrer del Pintor Fortuny i el carrer de Joaquín Costa.

Aquest punt, segons la Guàrdia Urbana, suposa un focus de molèsties en horari nocturn, de denúncies per soroll i d’incompliment de la normativa municipal.

Fins a finals de mes, la Guàrdia Urbana exercirà una tasca pedagògica per informar les persones que incompleixin el decret. Posteriorment s’iniciarà la imposició de multes per incomplir la normativa, que tindran un valor aproximat de 460 euros.

Feina conjunta per millorar la convivència

Notícies relacionades

Aquesta campanya s’ha treballat de manera conjunta amb representants veïnals, col·lectius i associacions de patinadors i l’ajuntament. La taula de treball ha permès començar a definir les diferents problemàtiques de la plaça dels Àngels i pensar conjuntament estratègies per a aquesta zona del barri del Raval. 

Trobaràs més informació sobre la prohibició de circular en monopatí en els entorns del Macba en aquest enllaç.