En col·laboració amb

A tres districtes

S'amplia la Policia de Barri

Trenta nous agents començaran a patrullar aquest desembre a les Corts, Gràcia i Horta-Guinardó

A principis del 2019, amb l'Eixample i Sarrià-Sant Gervasi, la Policia de Barri serà present a tota la ciutat

policia

policia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Al llarg del mes de desembre es desplegaran 30 agents de la Policia de Barri als districtes de les Corts, Gràcia i Horta-Guinardó perquè es converteixin en el punt de referència del veïnat i el teixit comercial en matèria de seguretat i prevenció. A principis del 2019 s’incorporaran els policies de barri als districtes de l’Eixample i Sarrià-Sant Gervasi.

La Policia de Barri ja és present a vuit dels deu districtes de la ciutat per prestar un servei de més proximitat al veïnat, el teixit comercial i les entitats dels barris. Els agents estan en contacte permanent amb la ciutadania per prevenir i detectar conflictes de convivència i intervenir quan sigui necessari. A principis del 2019, la Policia de Barri serà present a tota la ciutat.

Formació i coordinació

Notícies relacionades

Durant dues setmanes, els 39 agents de la Policia de Barri han rebut formació especialitzada amb un equip multidisciplinari per dotar-los dels coneixements, les eines i les habilitats necessàries que potenciïn i ampliïn l’experiència tant en el context relacional com en l’operatiu i el funcional. Els incidents i les intervencions de la Policia de Barri s’analitzen  de manera coordinada per identificar canvis significatius en els problemes de convivència als barris.

La iniciativa s’emmarca en el Pla Director de la Guàrdia Urbana, que adapta el servei del cos de policia barceloní a les noves necessitats de la ciutat i aposta per un model més pròxim, transparent i centrat en el territori.

Temes:

+Barcelona