En col·laboració amb

Millores sanitàries

Més serveis comunitaris a l'Hospital de l'Esperança

Actualment els serveis de pediatria de Gràcia s'ofereixen al CAP Larrard i els de salut mental infantil i juvenil al carrer de Santa Eulàlia.

hospital esperanca

hospital esperanca

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’acabament  de la primera fase de les obres del renovat Hospital del Mar i la reubicació de serveis en el Centre Fòrum ha permès alliberar espais a l’Hospital de l’Esperança, al barri de Gràcia, que incorporarà ara un centre per a adults de salut mental i addiccions, un servei infantil i juvenil integrat amb els serveis de salut mental i serveisd’odontologia i oftalmologia.

La reordenació, que inclou la renovació completa de prop de 1.000 metres quadrats de l’hospital, permetrà millorar l’accessibilitat del veïnat gracienc als serveis de salut comunitaris de referència.

El centre per a persones adultes de salut mental i addicions substituirà l’actual, situat al carrer de la Mare de Déu del Coll. D’aquesta manera, a més de millorar-se els espais, es podrà ampliar la dotació actual de professionals i integrar així l’atenció a la salut mental i les addiccions.

Actualment els serveis de pediatria de Gràcia s’ofereixen alCAP Larrard i els de salut mental infantil i juvenil al carrer de Santa Eulàlia. En el futur, no obstant, es disposarà d’un servei integral d’atenció infantil i juvenil a l’Hospital de l’Esperança.

Notícies relacionades

També s’han afegit serveis d’odontologia i oftalmologia del CAP Larrard que, a causa de les obres del nou CUAP, han necessitat ampliar i millorar els espais que es dedicaven a aquests serveis.

Un hospital pròxim al barri

L’Hospital de l’Esperança és un centre del sistema sanitari integral d’utilització pública de Catalunya d’uns 17.000 metres quadrats –estretament vinculat al barri de Gràcia– en què l’oferta de serveis ha anat evolucionant, inicialment com a hospital general i últimament especialitzat en l’atenció quirúrgica. Ofereix serveis de rehabilitació, cirurgia, traumatologia, geriatria i urologia, i també de diagnòstic per a la imatge i laboratoris clínics, entre d’altres.