Música catalana

‘Som Natura!’ la cançó protesta contra l’ampliació de l’aeroport del Prat

  • La tonada critica «les conseqüències mediambientals actuals i les anunciades per la mateixa ONU en el seu informe demolidor»

‘Som Natura!’ la cançó protesta contra l’ampliació de l’aeroport del Prat

vfs b

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Som Natura!’ és la nova cançó composta per músics catalans que protesten contra el projecte d’ampliació de l’aeroport de Barcelona-el Prat, segons un comunicat fet públic aquest dimarts pels músics. En la cançó, artistes com Lluís Llach, Gerard Quintana, Pep Sala, Lídia Pujol o Mònica Green critiquen «les conseqüències mediambientals actuals i les anunciades per la mateixa ONU en el seu informe demolidor».

A més, tots els beneficis que produeixi la comercialització del tema estarà destinat a entitats en defensa del delta del Llobregat.

Artistes de ‘Som Natura!’

Entre els artistes que participen en la cançó hi ha els músics Joan Vinyals (guitarra), Ignasi Zamora (baix elèctric), Pere Foved (bateria), Ernest Martínez (percussió), Uixí Amargós i Marçal Ayats (violes) i Marta Cardona i Elena Rey (violins).

Notícies relacionades

A més, quant a les veus, hi participen Carme Canela, Donovan, Gerard Quintana, Guillem Solé (Buhos), Joan i Lluís Fortuny (Companyia Elèctrica Dharma), Jofre Bardagí, Lídia Pujol, Lluís Llach, Koko-Jean Davis, Magalí Sare, Marc Martínez, Mone Teruel, Monica Green, Montse Castellà, Natxo Tarrés, Pep Sala, Sara Pi, Sicus Carbonell, Sílvia Comes, Suu, Txell Sust i el ‘Cor infantil de la Fundació Vozes’.

Ampliació de l’aeroport

Lluís Marrasé (impulsor de la iniciativa i autor de la peça col·lectiva i del videoclip) considera que la proposta sobre l’ampliació de l’aeroport es troba «aparcada, però no enterrada» i està segur que, quan es presenti l’oportunitat, no dubtaran a tornar a treure-la a la llum.