Ahir a la nit

Un vaixell sense tripulació s'enfonsa a Muxía carregat amb 1.500 litres de gasoil

Aquest matí s'han instal·lat barreres anticontaminació i mantes absorbents perquè el combustible no s'estengui

proteccion

proteccion

1
Es llegeix en minuts

Un vaixell pesquer s'ha enfonsat aquesta nit a la localitat corunyesa de Muxía carregat amb 1.500 litres de gasoil, encara que sense tripulació en el moment del naufragi, han informat fonts d'Emergències 112.

El vaixell de 15 metres d'eslora, de nomRené Segundoi propietat d'un armador d'aquesta localitat, es trobava a deu metres del moll de Muxía quan es va enfonsar, cap a les 23.00 hores, per causes que encara es desconeixen.

Emergències va alertar dels fets Salvament Marítim, el Servei de Guardacostes de Galícia, la Guàrdia Civil, Ports de Galícia i Protecció Civil.

Aquest matí, efectius de la Policia local, de Guardacostes, Policia portuària i Protecció Civil han instal·lat barreres anticontaminació i mantes absorbents perquè el combustible no s'estengui, segons han detallat a Efe fonts de la Policia local.

Notícies relacionades

Salvament Marítim ha explicat a Efe que l'incident no suposa un perill per a la navegació i ha posat a disposició els seus mitjans per col·laborar en la tasca de reflotar el vaixell.

Està previst que la companyia asseguradora el refloti al llarg de la jornada, han afegit fonts de Protecció Civil.