Dos detinguts al ser sorpresos robant en un domicili de Mataró

Dos detinguts al ser sorpresos robant en un domicili de Mataró

GUILLEM SÁNCHEZ

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 3 de març dues persones, de 28 i 38 anys, que van entrar a robar en un domicili de Mataró i van ser sorpresos pel propietari de l’immoble, que va intentar retenir un d’ells.

Segons ha explicat aquest dimecres la policia catalana en un comunicat, els Mossos van rebre cap a les 13.40 hores l’avís que el propietari d’un immoble situat al carrer Blanes havia sorprès uns lladres quan intentaven robar a l’interior.

Quan van arribar al lloc, els agents van atendre el propietari del pis, que havia caigut per les escales i havia patit lesions lleus a l’intentar retenir un dels lladres, així com un altre veí, que també havia resultat amb ferides lleus.

Notícies relacionades

Durant la fugida, a un dels individus li va caure una peça de roba plena de joies, presumptament sostretes en altres robatoris. La descripció aportada per la víctima va facilitar que la policia l’interceptés i el detingués poc després.

Els Mossos van detenir poc després els dos lladres, que van passar el dia 5 a disposició del jutge, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.