Pederàstia

Ascendeixen a tres les denúncies contra el membre del Club Hoquei Mataró acusat d’abusar de menors

L’Ajuntament de Mataró demana que es retiri el reconeixement que va rebre en la Nit de l’Esport el directiu que està sent investigat

Ascendeixen a tres les denúncies contra el membre del Club Hoquei Mataró acusat d’abusar de menors
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’històric membre del Club Hoquei Mataró (Maresme) que està sent investigat per abusos sexuals a menors fa una dècada ha rebut dues denúncies més en els últims dies, sumant-se així a la que ja havia interposat la víctima que va datar els fets quan llavors tenia 12 anys.

Els presumptes abusos van començar, segons va avançar TV Mataró, als vestidors del club esportiu, tot i que també haurien succeït al cotxe i al domicili del denunciat. Haurien durat un mínim de dos anys.

De fet, el primer denunciant ja va deixar entreveure a través de la seva advocada, Geòrgia Martí, que el presumpte agressor hauria abusat de més de menors, raó per la qual es van decidir a destapar el cas.

La denúncia la porta el Jutjat d’Instrucció número 1 de Mataró, tot i que encara no ha incoat diligències. L’acusat va ser interrogat pels Mossos fa un mes i mig i després d’això va ser posat en llibertat a l’espera de l’inici del procés judicial.

L’Ajuntament de Mataró intervé en l’assumpte

Per la seva banda, l’Ajuntament de Mataró ha emès aquest matí un comunicat en el qual demana explícitament la retirada del reconeixement que va rebre el directiu del Club Hoquei Mataró, que està sent investigat ara per abusos sexuals a menors, durant la gala de la Nit de l’Esport del 8 d’abril de 2016.

Notícies relacionades

«L’Ajuntament de Mataró condemna qualsevol tipus d’agressió sexual que atempta contra els drets fonamentals de les persones i posa a disposició d’entitats i ciutadania serveis d’informació, formació, assessorament jurídic i tractament psicològic diversos, des dels diferents serveis municipals», ha conclòs el comunicat.

Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró