Beques

CaixaBank i la Fundació Iluro de Mataró convoquen ajudes per recolzar projectes socials al Maresme

  • Les beques estan destinades a entitats privades sense ànim de lucre que desenvolupen la seva activitat a la comarca

  • Els projectes han d’estar centrats en el foment de l’ocupació i l’orientació ocupacional, el desenvolupament local, la inclusió social i l’atenció a la dependència i l’accessibilitat

CaixaBank i la Fundació Iluro de Mataró convoquen ajudes per recolzar projectes socials al Maresme

Fundació Iluro

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

CaixaBank i la Fundació Iluro de Mataró (Maresme) convoquen ajudes per import de 45.000 euros per recolzar projectes socials a la comarca del Maresme. Aquesta convocatòria va dirigida a entitats privades sense ànim de lucre que desenvolupen la seva activitat a la comarca i amb projectes que estiguin centrats en el foment de l’ocupació i l’orientació ocupacional, el desenvolupament local, la inclusió social i l’atenció a la dependència i l’accessibilitat.

Des de la Fundació Iluro expliquen que els projectes, que seran recolzats amb una quantia mínima de 2.000 euros i màxima de 8.000 euros, tindran com a beneficiaris a persones en risc d’exclusió, en especial, aturats, persones grans, persones amb discapacitat i refugiats.

Amb tot, les entitats i els projectes seleccionats en la ‘Convocatòria d’Acció Social 2022’ es coneixeran el pròxim mes de juny.

Notícies relacionades

Les entitats sol·licitadores es podran registrar a través de la pàgina web de CaixaBank i Fundació Iluro on podran presentar la seva sol·licitud online. El termini de presentació de projectes acaba el pròxim 10 de maig. Aquesta convocatòria s’emmarca dins de l’acord de col·laboració entre CaixaBank i Fundació Iluro, com a part del compromís que mantenen amb les entitats socials de la comarca.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO