Ordenança de Mobilitat

La policia de Mataró organitza dues sessions sobre com moure’s per la ciutat amb patinet elèctric

  • El 2021, la capital del Maresme va registrar 51 accidents amb aquests vehicles implicats

La policia de Mataró organitza dues sessions sobre com moure’s per la ciutat amb patinet elèctric

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Local de Mataró (Maresme) ha organitzat dues sessions de formació sobre com moure’s per la ciutat un cop ha entrat en funcionament la nova Ordenança de Mobilitat. Aquestes dues sessions estan dirigides principalment a persones usuàries de bicicletes, patinets i altres vehicles de mobilitat personal (VMP).

L’objectiu principal és «millorar els coneixements i la capacitació dels conductors» per circular amb aquest tipus de vehicles, millorar la seva seguretat i, amb això, reduir el risc d’accident de trànsit. Les dades fetes públiques en l’última Junta Local de Seguretat posen de manifest l’augment de la sinistralitat viària amb VMP implicats en els últims dos anys: el 2021 es van registrar 51 accidents amb patinets elèctrics implicats; el 2020 se’n van registrar 33 i, el 2019, 3.

Notícies relacionades

Tindran lloc els dissabtes 26 de febrer i 12 de març, en format presencial a l’edifici de Via Pública a les 9 del matí i, a les 11 h, en format telemàtic via Zoom. Així, des de l’ajuntament recorden que són gratuïtes i és necessària la inscripció prèvia.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO