Activitats literàries

La Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró celebra el seu 24 aniversari amb programació especial

  • El dilluns 22 de novembre a les 18.30 h la periodista Laura Cera mantindrà una conversa amb l’autora mataronina Bel Olid

La Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró celebra el seu 24 aniversari amb programació especial

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró (Maresme) celebra els seus 24 anys de vida amb una sèrie d’activitats literàries per a totes les edats i gustos. El dilluns 22 de novembre a les 18.30 h la periodista Laura Cera mantindrà una conversa amb l’autora mataronina Bel Olid. Una escriptora, traductora de formació, de llarga trajectòria.

Amb aquesta conversa «es vol acostar el públic a la seva extensa obra que inclou públics de totes les edats, així com diversos gèneres. Coneixerem la seva obra, plena de llibres, frescos i directes, i plens de sensibilitat que mai deixen indiferent», expliquen des de l’Ajuntament de Mataró.

El dimecres 24 a les 18.30 h, Lluïsa Julià, comissària de l’obra literària de l’Any Felícia Fuster, descobrirà mitjançant una trobada la «veu potent i original» d’aquesta poeta, traductora i artista plàstica contemporània. A més, del 20 al 30 de novembre a la biblioteca es podrà visitar l’exposició A dins, a fora. Felícia Fuster (Barcelona, 1921 - París, 2012), poeta i pintora.

Altres activitats

La Biblioteca Pompeu Fabra també oferirà altres activitats com l’Hora del conte especial: Ko Ko Yao, que tindrà lloc el dimarts 23 a les 18.00 h, i diverses exposicions: El parc del Montnegre i el corredor, de l’1 al 30 de novembre, Migrants, del 15 al 30 de novembre i A dins, a fora. Felícia Fuster (Barcelona, 1921 - París, 2012), poeta i pintora, del 20 al 30 de novembre.

Com cada any des de la seva inauguració, per celebrar el seu aniversari la biblioteca de Mataró edita uns punts de llibre especials. Els d’aquest any, realitzats per Marta Floriach començaran a repartir-se el 20 de novembre.

Notícies relacionades

Els punts de llibre dels últims aniversaris es podran veure recollits en una mostra a la Biblioteca Pompeu Fabra del 22 al 27 de novembre.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO