Tornada a la normalitat

Les biblioteques de Mataró recuperen tota la programació i els serveis en format presencial

  • També amplien l’horari d’atenció al públic respecte al seu horari habitual abans de la pandèmia, passant de 96 a 100 hores setmanals

Les biblioteques de Mataró recuperen tota la programació i els serveis en format presencial

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A partir de l’1 d’octubre les biblioteques de Mataró (Maresme) oferiran la totalitat dels seus serveis, ampliaran l’aforament en l’ús dels ordinadors i recuperaran les activitats programades en format presencial ampliant l’aforament del públic.

Es reprèn així la programació presencial de les hores dels contes, les tertúlies literàries, els clubs de lectura i les xerrades, «entre moltes altres activitats que es tornaran a oferir», remarquen des de l’ajuntament de la capital del Maresme. «Es mantindran totes les mesures de prevenció per garantir la seguretat per als usuaris i el personal que hi treballa: distància social, rentat freqüent de mans i ús de la mascareta», asseguren també des del consistori.

A més, les biblioteques de Mataró amplien l’horari d’atenció al públic respecte al seu horari habitual abans de la pandèmia, passant de 96 a 100 hores setmanals. La Biblioteca Pompeu Fabra incrementarà en cinc hores setmanals el seu horari d’atenció al públic, obrint cada migdia de dilluns a divendres. D’aquesta manera, el nou horari d’obertura serà de dilluns a divendres de 9.30 a 20 h i els dissabtes de 10 a 14 h i de 15.30 a 19 h.

Notícies relacionades

Per la seva banda, la Biblioteca Antoni Comas obrirà al públic un matí més. El nou horari serà dimarts, dimecres i divendres al matí, de 9.30 a 14 h, de dilluns a divendres a la tarda 15.30 a 20h i els dissabtes de 9.30 a 13.30 h.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO