Entrades simultànies

Sis detinguts per cultivar més de 2.500 plantes de marihuana a dues cases de Mataró i Argentona

  • Els veïns van alertar la policia d’una forta olor en una de les vivendes, situada prop d’una escola

  • Es va desplegar un dispositiu amb 63 efectius entre agents de Mataró, GEI, ARRO i la unitat canina

Sis detinguts per cultivar més de 2.500 plantes de marihuana a dues cases de Mataró i Argentona
1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra han detingut sis persones per cultivar 2.522 plantes de marihuana a dues cases de Mataró i Argentona (Maresme). Els arrestats, acusats d’un suposat delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric, van quedar en llibertat després de declarar davant el jutge. Segons explica el cos policial, les plantacions van ser localitzades arran de les queixes dels veïns, que alertaven d’una olor molt forta que provenia d’una casa del carrer d’en Passet de Mataró, situada prop d’una escola.

Arran de la denúncia, els Mossos van iniciar una investigació. Així, van saber que la casa estava llogada i amb la llum punxada. La investigació, a més, va relacionar a aquesta casa amb una altra de situada a l’avinguda de Montserrat de la població d’Argentona.

El 29 de gener es va desplegar un dispositiu amb 63 efectius entre agents de la comissaria de Mataró, Grup especial d’intervenció (GEI), Àrea regional de recursos operatius (ARRO) i la Unitat Canina del cos de Mossos. Es van fer dues entrades i registres simultanis a les dues cases.

Llibertat amb càrrecs

A Mataró, on es van detenir quatre persones, es van intervenir 1.525 plantes en avançat estat de creixement i 1.100 euros. A Argentona, hi va haver dos detinguts i es van intervenir 5.000 euros i 997 plantes en fase de creixement.

Notícies relacionades

Els sis detinguts van passar a disposició judicial el dia 30 de gener al Jutjat de Mataró, que va decretar llibertat amb càrrecs.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO