Sense mascaretes

Desmantellen una festa amb 40 persones al barri de Rocafonda de Mataró

Els Mossos van aixecar 23 actes per incomplir les restriccions de seguretat i mobilitat aplicades per la Covid-19

Desmantellen una festa amb 40 persones al barri de Rocafonda de Mataró
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra van desmantellar aquest cap de setmana una festa il·legal amb al voltant de 40 participants que s’estava celebrant en una nau del barri de Rocafonda de Mataró. Des de Mossos expliquen els agents van aixecar un total de 23 actes entre els participants per incomplir les restriccions de seguretat i mobilitat aplicades per la Covid-19.

Com ja va avançar el Capgrós, una patrulla de la policia catalana va escoltar sorolls a l’immoble i, a l’acostar-se, van topar amb la festa. Actualment, la corba de rebrot a la capital del Maresme es troba en nivells molt elevats (781).

Segons les dades publicades pel Departament de Salut, 7.837 veïns de Mataró ja s’han contagiat des de l’inici de la pandèmia. Així, les últimes xifres reflecteixen que hi ha 61 de mataronins ingressats amb la malaltia.

Més festes desmantellades

Notícies relacionades

Aquest mateix cap de setmana, la Guàrdia Urbana de Barcelona va denunciar 131 persones per dues festes il·legals a Barcelona. Una se celebrava a Cachitos, a la Rambla, i els 67 assistents no portaven mascareta ni respectaven la distància de seguretat

Per part seva, la Policia Local d’Esplugues va detectar i va clausurar dissabte 16 de gener una festa il·legal en una nau industrial i va tancar també un bar que no respectava la normativa Covid-19. Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA