Llibertat provisional

La Policia Local de Mataró deté un home acusat d’agredir i amenaçar de mort la seva parella

L’arrestat, que també hauria agredit la cuinera del bar on se’l va detenir, està acusat també de desobediència i resistència a l’autoritat

control-poli-mataro

control-poli-mataro

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Local de Mataró va detenir un home que suposadament hauria agredit i amenaçat de mort la seva parella i també hauria agredit la cuinera del bar on els agents el van arrestar dissabte passat, 9 de gener.

El cos de policia va rebre la trucada d’un veí alertant que una dona va sortir d’un domicili, al carrer d’Argentona, demanant ajuda perquè el seu marit la volia agredir. Els agents es van personar al lloc dels fets, però el presumpte agressor ja «havia marxat» i la dona «no va voler presentar denúncia», expliquen des de l’Ajuntament.

Una estona després, la Policia Local va localitzar l’home en un bar situat al carrer d’Agustí Argüelles i va procedir a la seva detenció per colpejar i amenaçar de mort la seva parella i per agredir també la cuinera del bar.

Llibertat provisional

L’home també està acusat de desobediència i resistència a l’autoritat, ja que durant la detenció «va colpejar i va empènyer diversos agents, als quals va provocar lesions, i també va produir danys a l’interior de l’establiment», segons apunten des del consistori.

Notícies relacionades

El detingut va passar a disposició judicial ahir diumenge i va quedar en llibertat provisional.

Més notícies de Mataró, a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA