AJUTS ACADÈMICS

El TecnoCampus Mataró atorgarà 17 beques als millors estudiants de grau de nou accés

Estan destinades a joves de menys de 22 anys que cursin per primera vegada estudis universitaris i que hagin obtingut una nota d'admissió igual o superior a 10

Seu del Tecnocampus de Mataró. 

Seu del Tecnocampus de Mataró.  / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El TecnoCampus Mataró, amb la col·laboració de la Universitat Pompeu Fabra, donarà 17 beques de 2.400 euros a descomptar de les matrícules de primer curs de grau als millors estudiants que es matriculin el curs acadèmic que ve.

Des del parc tecnològic expliquen que s’atorgarà una beca per cada una de les titulacions de grau o doble grau que es poden cursar a les escoles universitàries del TecnoCampus i que corresponen als àmbits de la tecnologia i les enginyeries, l’empresa i la salut.

Les tres escoles (Escola Superior Politècnica, Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa i Escola Superior de Ciències de la Salut) són centres adscrits a la UPF. Així, la convocatòria s’obrirà el 7 de setembre i es tancarà el 10 d’octubre.

Nota d’admissió igual o superior a 10

Les ‘Beques Talent’ reconeixeran la trajectòria acadèmica de joves de menys de 22 anys que cursin per primera vegada estudis universitaris, i que hagin obtingut una nota d’admissió igual o superior a 10.

Notícies relacionades

En la nota d’admissió es podrà afegir 1 punt pel Treball de Recerca de batxillerat o pel projecte de CFGS, en cas que estiguin directament relacionats amb l’estudi de grau o de doble grau al qual es vol matricular l’estudiant, sempre que hagi obtingut una nota igual o superior a 9. Aquesta convocatòria de les ‘Beques Talent’ és una novetat del curs vinent.

Més notícies de Mataró en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA