CRISI SANITÀRIA

El cas de Covid en un campus infantil de futbol de Mataró resulta ser una «falsa alarma»

El monitor i els nens que havien estat en contacte també van acudir a fer-se la prova PCR i «tots van donar negatiu»

fcasals22013700 generico pelota futbol foto 123 160310181337

fcasals22013700 generico pelota futbol foto 123 160310181337

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els nens, i les respectives famílies, que aquest dimarts van iniciar un aïllament preventiu després d’un cas de Covid-19 en un campus de futbol infantil de la Fundació Esportiva Laru de Mataró, ja han recuperat la rutina. Segons expliquen des de la Fundació, el nen que dilluns a la tarda va donar positiu va tornar a fer-se la prova, aquesta vegada, amb resultat negatiu, així que tot ha quedat en una «falsa alarma» i els nens han tornat al campus.

Tot i que aquest dilluns el nen ja no va acudir al campus, perquè, segons van explicar responsables de la fundació, ja s’havia trobat malament durant el cap de setmana, des de la Fundació Laru van activar els protocols i van alertar les famílies dels nens que havien compartit grup, perquè s’aïllessin i no acudissin al cumpus avui i es posessin en contacte amb el seu centre d’atenció primària.

El monitor i els nens que havien estat en contacte també van acudir a fer-se la prova PCR i «tots van donar negatiu», assenyala Julio Perálvarez, responsable de la direcció esportiva de la Fundació Laru. «No hi ha cas ni brot de Covid», afegeix.

Protocols a prova

Notícies relacionades

Segons Perálvarez, la situació ha permès posar a prova els protocols, que «han funcionat molt bé». Així, explica que Salut els ha confirmat que no hi ha cap brot i que es pot seguir amb la programació.

Més notícies de Mataró en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA