TRANSPORT PÚBLIC

Les línies 1, 2 i 3 del Mataró Bus tornen a la freqüència habitual

La resta de línies mantindran l'oferta dels dies feiners del mes d'agost; els dissabtes, diumenges i dies festius totes les línies recuperen l'oferta habitual

La mesura es pren per atendre l'augment de la demanda en determinades línies de manera que «es puguin continuar mantenint les normes sanitàries»

Les línies 1, 2 i 3 del Mataró Bus tornen a la freqüència habitual
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les línies L1, L2 i L3 del servei de transport públic Mataró Bus recuperen l’oferta diària habitual des d’aquest dilluns 11 de maig. Aquesta mesura s’estableix per atendre l’augment de la demanda en determinades línies, de manera que «es puguin continuar mantenint les normes sanitàries» i el distanciament social.

La resta de línies (L4, L5, L6, L7 i L8) continuaran amb l’oferta de viatges dels dies feiners del mes d’agost. Aquesta nova oferta suposa mantenir una reducció del servei d’un 13,60% durant els dies feiners. Quant als dissabtes, diumenges i dies festius es recupera l’oferta diària habitual en totes les línies del Mataró Bus.

Aquesta oferta suposa una reducció ponderada del servei al llarg de la setmana d’un 11,48%, i l’oferta de servei suposa un 88,52% respecte a l’oferta del servei habitual.

Precaucions

L’empresa prestadora del servei de Mataró Bus continua aplicant mesures per a la prevenció i el control de la infecció per la Covid-19. Per exemple, els usuaris continuaran accedint als vehicles per la porta posterior i l’ocupació d’aquests serà d’un 50% dels seients.

Per mantenir el distanciament amb el conductor, no es podrà ocupar la primera fila de seients i no es vendran bitllets senzills. A més, serà obligatori l’accés autobús amb mascareta.

Més mesures de seguretat

Mataró Bus també reforçarà l’aplicació de protocols de neteja i desinfecció dels vehicles «a través de l’ús de biocides autoritzats i amb l’ozonització del vehicles per garantir la seguretat de les persones usuàries», expliquen des del consistori.

Notícies relacionades

No obstant, Mataró Bus col·labora amb els operadors del servei de Taxi de la ciutat perquè «a través dels seus canons d’ozó puguin desinfectar els seus vehicles i així millorar la seguretat del servei», afegeixen des de l’Ajuntament.

Més notícies de Mataró en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA