COMBATRE LA PANDÈMIA

L'Hotel Atenea de Mataró acull pacients amb patologies lleus per alliberar llits per a malalts greus

S'han habilitat disset habitacions de la planta baixa del recinte

atenea-mataro

atenea-mataro

1
Es llegeix en minuts
ACN / El Periódico

L’Hotel Atenea del port de Mataró acull des de dissabte passat 28 de març pacients estables de baix risc i baixa complexitat assistencial, que procedeixen de centres sociosanitaris de la comarca. D’aquesta manera, els llits que s’adequaran i les passaran a ocupar malalts amb patologies lleus de l’Hospital de Mataró.

El cercle es tanca alliberant aquests llits de l’hospital per poder absorbir l’increment de malalts greus, com a conseqüència de la crisi sanitària del coronavirus.

Dos professionals del Consorci Sanitari del Maresme (CSM) –un metge i una infermera– dirigeixen l’equipament hospitalari de l’Hotel Atenea, on s’han habilitat disset habitacions de la planta baixa. Des del CSM expliquen que el mateix dissabte van arribar els primers pacients i que s’espera que aquesta setmana n’arribin més.

30 professionals

Notícies relacionades

En total, en aquest equipament hi treballen un total de 30 de professionals, entre llicenciats de medicina que han aprovat l’examen MIR i que estan pendents d’iniciar la residència i estudiants d’últim any de Medicina i d’Infermeria. Tots ells han fet una formació específica a l’Hospital de Mataró i a l’Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena.

Més notícies de Mataró en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA