POESIA A FLOR DE PELL

Pau Riba, Mireia Calafell, Albert Pla i Clara Peya, entre els artistes confirmats en el Festival Poesia i +

Del 4 al 14 de juliol, Caldetes i altres municipis del Maresme acolliran l'esdeveniment, un dels més actius i innovadors de la creació poètica i artística contemporània

a53a671bc093a6f4cf1be82f6a38e6d91a6b8390

a53a671bc093a6f4cf1be82f6a38e6d91a6b8390

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Fundació Palau a Caldes d’Estrac ha presentat el 3 de maig els primers noms d’artistes i una mostra de la imatge de la 14a edició del Festival Poesia i+: el festival d’irradiació poètica més important fora de Barcelona, que aquest any es continua estenent pel Maresme. 

Del 4 al 14 de juliol, Caldetes i altres municipis del Maresme com Canet de Mar, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Alella, Arenys de Mar i Dosrius, acolliran el festival, un dels més actius i innovadors de la creació poètica i artística contemporània.

El Poesia i+ 2019 comptarà amb poetes, artistes i músics de diverses generacions, estils i procedències que es reuniran als diversos escenaris del festival per reivindicar més que mai la força i la vigència de la paraula en espais i entorns privilegiats del Maresme, pròxims i d’aforament reduït.

Primers artistes confirmats:

Clara Peya
Pau Riba i Orquestra Fireluche
Albert Pla
Pascal Comelade i Enric Casasses
Manuel Rivas
Mireia Calafell i Björt Rünars
Blancallum Vidal i Sara Fontán
Javier Gallego "Cru" i Seward
Tarta Relena
Maria Cabrera i Irene Fontdevila (Vladivostok)
Aurélia Lassaque
Rosa Pou i Xavi Lloses

La programació completa, i amb sorpreses potents, es presentarà el pròxim mes de juny.

La imatge del festival: Poesia a flor de pell!

La imatge del festival Poesia i+ d’aquest any ret homenatge a la intimitat i al compromís que cada un té amb si mateix cap a la poesia, a través d’un activisme que no deixa de ser radical però, alhora, personal i silenciós.

Per aquesta raó, els protagonistes de la campanya són els tatuatges. Concebuda per Soon inTokyo, consisteix en una sèrie de fotografies i vídeos curts d’un grup de persones que han accedit a tatuar-se el cos amb el lema que ha acompanyat el festival des del 2014 "+ poesia, si us plau". 

El disseny ha sigut elaborat per la il·lustradora Cristina Dora i seran tatuats per l’artista Rodrigo DC i fotografiats per la Martina Matencio.

El festival

A través del Festival Poesia i+, poetes, artistes i músics de diferents generacions, estils i procedències irradiaran la seva força per tot el Maresme en un esdeveniment que vol ser proper, acollidor, estimulant, i amb experiències sorprenents. 

Notícies relacionades

El programa, els espais i els itineraris estan pensats perquè el públic aprofundeixi en la veu dels poetes i en el paisatge tan característic del Maresme.

Més notícies de Mataró 

Temes:

Poesia