Esport i solidaritat

Mataró camina en solidaritat amb els malalts d'alzheimer

En aquesta edició l'Associació de Familiars Alzheimer Maresme vol superar els sis mil inscrits

alzheimer

alzheimer

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El diumenge 30 de setembre els carrers de Mataró i els camins rurals del seu entorn es convertiran en una marea de color verd, to de la samarreta de la XI Mataró Camina per l’Alzheimer. En aquesta edició, després de dos anys ultrapassant la xifra dels cinc mil participants,l’Associació de Familiars Alzheimer Maresme (AFAM), entitat organitzadora, vol superar els sis mil.

Aquest any hi ha nous recorreguts, però com sempre s’ofereixen quatre opcions: una caminada de 15 quilòmetres pels voltants de Mataró, una altra caminada de 12 quilòmetres –totes dues sortiran a les 8 de matí del parc Vell– i un circuit urbà de 4 quilòmetres per dins de la ciutat –en aquest cas la sortida és a les 9 del matí–. Tots, amb punt d’arribada al parc Nou. Finalment, encara hi ha una altra possibilitat, inscripcions sense caminar a canvi d’un donatiu.

Aquest any l’organització ha habilitat fins a tretze llocs d’inscripció: Mataró Parc, l’escola Cor de Maria, plaça Santa Anna, Decathlon, plaça Illa Cristina (Cerdanyola), centre de dia d’AFAM (Carlemany, 10, Cerdanyola), oficines d’AFAM (Sant Pelegrí, 1, primer) i les associacions de veïns dels barris de Rocafonda, Cirera, l’Havana, Mataró Centre, Vista Alegre i La Llàntia. I per internet: www.sportclickevent.com.

Notícies relacionades

Aquesta caminada de solidaritat amb els familiars i malalts d’alzheimer, que a finals de setembre sempre obre el curs dels actes solidaris, és una de les més veteranes i multitudinàries de totes les que acull Mataró al llarg de l’any: Caminada Arboç – Fundació Maresme (maig), Marxa de l’Or – Creu Roja (juny), Marxa Solidària AGIM Mataró i Maresme (juny), Caminada contra el Càncer de Mama (octubre), Marxa Popular per la Salut Mental (novembre) i Caminada TecnoCampus en benefici de la Marató de TV3 (desembre).

Més notícies de Mataró