Primàries PSC

David Bote lluitarà per un segon mandat com a alcalde de Mataró

El socialista ha confirmat en una assemblea del PSC que es presentarà a les primàries que se celebraran a la tardor

bote-eleccion

bote-eleccion

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cap sorpresa. Encara que aquests anys de govern no han estat fàcils per als socialistes –a mig mandat van perdre els convergents com socis– David Bote vol continuar aplicant el seu projecte de ciutat quatre anys més i per a això ha de ser novament candidat del PSC per a les eleccions municipals de maig del 2019.

Així, doncs, en l’última assemblea de la formació, celebrada el dimarts 26 de juny, Bote va anunciar la seva disposició de presentar-se a les eleccions primàries que el PSC celebrarà a la tardor per escollir el cap de llista, tot i que s’espera que siguin un mer formalisme.

En el seu discurs, i davant de tots els regidors, l’actual alcalde de Mataró va assegurar que "amb la feina feta i aquest equip durant aquest mandat vull portar Mataró més lluny que mai en la transformació de la ciutat i la igualtat”.

Notícies relacionades

I no va estalviar crítiques a l’oposició independentista: "Tots som veïns de la mateixa ciutat, visquin on visquin, votin el que votin, i és entre tots que la farem progressar. En canvi, els que s’han dedicat a dividir el país difícilment poden liderar aquesta ciutat; per això nostre lema és “Mataró ens uneix".

Més notícies de Mataró