Trasllat empresa

Bluesun trasllada la seva seu social de Mataró a Alcalá de Guadaíra

Aquesta multinacional de productes de neteja ocupa les instal·lacions de l'antiga Procter&Gamble

Planta de producció de BlueSun a Mataró, antiga seu de Procter & Gamble

Planta de producció de BlueSun a Mataró, antiga seu de Procter & Gamble / BLUESUN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'empresa de productes de neteja de la llar BlueSun, fins ara amb seu social a Mataró, va decidir traslladar-se a Alcalá de Guadaíra, a la província de Sevilla, a causa de la crisi i inestabilitat política que està vivint Catalunya a conseqüència del procés sobiranista iniciat pels independentistes, segons han informat fonts de l'empresa a la Veu d'Alcalá.

Aquesta multinacional, poc coneguda a la capital del Maresme pel seu nom, però sí perquè ocupa les instal·lacions de l'antiga Procter&Gamble, produeix detergents de marques tan conegudes com Ariel, Lenor o Gama. Malgrat el canvi de seu social, a la planta de producció de 71.000 m2 de Mataró i a la seu que també tenen a Sant Adriá del Besòs, es continuarà treballant amb normalitat.

Notícies relacionades

El trasllat a Alcalá de Guadaíra s'explica perquè en aquesta localitat andalusa es troba el centre de producció L'Antigua Lavandera, una altra marca de la família BlueSun. Aquesta és, per ara, l'empresa més important de la comarca del Maresme que decideix canviar la seva seu social. BlueSun té una facturació anual de 200 milions d'euros, més de 500 treballadors, presència a 13 països i produeix deu marques de productes de neteja.

Més notícies de Mataró