Sopa de Cabra oferirà un dels tres concerts extraordinaris a Mataró

Serà el 24 de juliol, al Parc Central de la capital del Maresme i a un preu de 31 euros

1
Es llegeix en minuts
J. S. / Mataró

Sopa de Cabra serà un dels plats forts de la Festa Major de Les Santes de Mataró, en un estiu en què els gironins només oferiran tres concerts exclusius.

El grup liderat per Gerard Quintana ha anunciat aquest dissabte les tres ciutats on realitzaran la ‘Gira 3,2,1 ...’ durant el concert sorpresa que ha realitzat al terrat de l'Oficina de Turisme de Girona, en el marc del Festival Strenes, emulant els Beatles a Londres o a U2 en Los Angeles.

El concert de Mataró es farà el 24 de juliol a les 22 hores a l'antic Parc Central, amb un aforament màxim de 6.000 persones i a un preu de 31 euros -amb les despeses de gestió incloses-.

Es podran comprar a partir del dilluns 30 de març a les 10 hores a través de la web www.sopadecabra.cat i a la web www.culturamataro.cat i a les oficines de Cultura (carrer de Sant Josep, 9).

La gira de Sopa començarà el dissabte 18 de juliol al Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols i acabarà el divendres 7 d'agost al Festival Internacional de Música de Cambrils.

24 anys després, de nou al Parc Central de Mataró

Es dóna la circumstància que Sopa de Cabra va actuar per última vegada a la capital del Maresme el 28 de juliol de 1991 -24 anys enrere- exactament al mateix lloc on ho farà ara, el Parc Central.

En aquella ocasió, la banda de l'anomenat ‘rock català’ va compartir escenari amb Sau, grup format pel desaparegut Carles Sabater i per Pep Sala.

Notícies relacionades

Una actuació que, com les de tot aquell estiu del 91, va estar envoltada de polèmic ja que una part del públic els acusava de “traïció” després que la banda hagués anunciat la seva intenció de publicar un disc en castellà.

Més notícies de Mataró

Temes:

Sopa de Cabra