Fira de Primavera 2023

Tot a punt per a la representació de la llegenda del pont del Diable, clímax de la Fira de Primavera de Martorell

  • La mostra ‘08760 PostArt’ de Martorell reivindica la dona com a creadora artística

Tot a punt per a la representació de la llegenda del pont del Diable, clímax de la Fira de Primavera de Martorell

MAR ROVIRA / ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Martorell està de festa des del dia 21 d’abril, amb motiu de la Fira de Primavera 2023. Després d’un cap de setmana de concerts, com els de Búhos i Rosario, aquest dissabte arriba el colofó final, en forma de representació artística, i amb el marc del pont del Diable.

En aquesta ocasió, serà la companyia Voalá l’encarregada de representar ‘La llegenda del pont del Diable (versió 10)’, sota el títol ‘L’art de volar’, i ho farà amb la col·laboració de Brava, la Colla de Diables i Drac de Martorell, la Colla de Geganters de Martorell i l’Espai Dansa.

El director artístic de la companyia, Raúl Vargas, promet imatges de gran impacte visual, «un espectacle innovador i sensible, una creació poètica, fruit de la grandesa i immensitat del pont del Diable», segons ha recollit ‘Martorell Digital’.

Notícies relacionades

Perquè tothom pugui disfrutar de l’espectacle, es faran dos passis de la representació: el primer, a les 21.30, i el segon, a les 23,00.

A més, la setena edició de la fira gastronòmica oferirà degustacions de plats elaborats pel Restaurant Les Vinyes, El Celler de Martorell, Visual Gastrobar, Dulce Emy i Xavi Mas Vins Intrèpids. Estarà oberta al públic des de les 20.00 fins a la 1.00.

Temes:

Festes Martorell