16/03

Martorell donarà el tret de sortida als seminaris sobre esport al març

La iniciativa s’emmarca en el calendari d’activitats per celebrar el nomenament de Martorell com a Ciutat Europea de l’Esport 2023

portada accesorios running

portada accesorios running

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En el marc de les activitats per celebrar l’elecció de Martorell (Baix Llobregat) com a Ciutat Europea de l’Esport 2023, la ciutat acollirà un cicle de seminaris per generar coneixement i compartir experiències en relació amb l’esport saludable com a eina educativa i de cohesió social.

La primera cita, que tindrà lloc el 16 de març a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural de Martorell, serà ‘Esport i salut: recepta sanitària, esportiva i social’, una jornada en què es presentarà el projecte Live-Well Glasgow Life amb les seves impulsores.

La iniciativa anglesa, un programa en col·laboració amb el Servei Nacional de Salut del Regne Unit (NHS), busca situar la pràctica de l’exercici físic com a base per a la millora de la salut del conjunt de la societat.

Notícies relacionades

Els assistents coneixeran, a més, altres programes d’esport i salut que s’estiguin desenvolupant a Catalunya amb la participació d’agents com l’Agència de Salut de Catalunya o col·legis professionals, entre d’altres. La jornada, en la qual cal inscriure’s, s’allargarà de 9.00 a 13.30 h.

Llegeix totes les notícies de Martorell a EL PERIÓDICO Martorell

Temes:

Martorell