Música

Martorell obre la convocatòria per al 6è Concurs de Cant Josep Palet

Les i els cantants d’entre 18 i 35 anys que ho vulguin es podran presentar al certamen fins al 28 de febrer

Martorell obre la convocatòria per al 6è Concurs de Cant Josep Palet

Ayuntamiento de Martorell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Martorell (Baix Llobregat), junt amb Joventuts Musicals, obre la convocatòria per al 6è Concurs de Cant Josep Palet, que se celebrarà del 24 al 26 de març a l’Escola Municipal de Música i a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural.

El concurs constarà d’una fase preliminar en format virtual i d’una seminifal i una final presencials. Les inscripcions, a les quals es poden presentar cantants d’entre 18 i 35 anys, estaran obertes fins al 28 de febrer a través de correu electrònic següent: concuspalet@joventutsmusicals.cat.

La fase preliminar consistirà en una presentació a través d’un vídeo de Youtube de màxim 10 minuts en què es canti una àrea d’òpera; les semifinals, el 24 i 25 de març, consistiran en una intervenció de 15 minuts de cada candidat en què es cantaran dues peces, i, a la final, el 26 de març a les 18.00 hores, cada cantant tindrà un màxim de 20 minuts per cantar obligatòriament tres peces que no podran ser repetides.

Els premis

Els tres primers premis rebran una dotació a càrrec de l’ajuntament. El primer guanyarà 3.500 euros, una gira per la Xarxa de Músiques de Joventuts Musicals de Catalunya, una gira amb la Xarxa de Músiques de Joventuts Musicals d’Espanya, l’estrena mundial de l’obra del compositor Albert Guinovart, un concert al Cicle M’Clàssics de Martorell i un diploma.

Notícies relacionades

El segon guardonat guanyarà 2.000 euros, un concert al Cicle M’Clàssics de Martorell i un diploma acreditatiu. El tercer obtindrà 1.000 euros, un concert al Cicle M’Clàssics de Martorell i un diploma acreditatiu. També es concediran premis especials.

Llegeix totes les notícies de Martorell a EL PERIÓDICO Martorell