Esport

Prop de 600 participants disputaran la Cursa de Martorell aquest 20 de novembre

Un total de 436 corredors prendran part en la prova de cinc quilòmetres i 157 en les tres infantils

Prop de 600 participants disputaran la Cursa de Martorell aquest 20 de novembre
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Cursa de Martorell (Baix Llobregat), que se celebrarà aquest diumenge 20 de novembre, s’acosta als 600 participants, a només tres dies perquè es corri i amb les inscripcions ja tancades.

Un total de 436 corredors prendran part en la prova de cinc quilòmetres i 157 en les tres infantils. La direcció de la cursa confia que aquests números continuïn consolidant-la en l’àmbit metropolità de Barcelona, d’on procedeixen molts dels corredors.

La novetat d’aquest any és que la prova recupera el traçat que se seguia fins a l’edició del 2019 i que es va modificar en la represa el 2021.

El recorregut

La sortida serà al carrer Josep Vilar, seguirà pel carrer de Sant Sebastià, les avingudes Can Cases i Comte de Llobregat i pujarà per la plaça Joan Serrats. Més endavant, els corredors passaran pel passeig Torrent de Llops, la plaça Frederic Duran i giraran a l’esquerra pel carrer Compositor Joan Cererols i Compositor Vives. Arribats al carrer Francesc Pujols, seguiran per Doctor Massana i la plaça del Vi, Doctor Lluís Gayà i Pintor Sert.

Una vegada arribats a la plaça Rosa dels Vents, faran un gir de 180 graus per Fèlix Duran i Canyameres i arribaran a Tenor Palet i Lluís Requesens. A l’altura del passeig de Catalunya amb Capità Batllevell, pujaran cap al barri de Camí Fondo pel carrer Corbera de Llobregat i Joan Maragall i seguiran fins al carrer Josep Tarradellas, l’avinguda Francesc Riera, la plaça Frederic Duran, el carrer Pep Ventura i giraran cap al carrer Josep Vilar a la línia d’arribada.

Notícies relacionades

Al traçat per a adults se sumen tres carreres de promoció de 1.400, 1.050 i 650 metres per als corredors més joves de les categories sub 14 i sub 16, sub 10 i sub 12 i sub 6 i sub 8, respectivament. Les sortides d’aquestes proves seran a partir de les 10.50 h, i és que el temps màxim previst per a la carrera de cinc quilòmetres és de 45 minuts.

Llegeix totes les notícies de Martorell a EL PERIÓDICO Martorell

Temes:

Martorell