Així es demana cita

Test d’antígens gratis a Madrid: la comunitat obre un altre centre al Wizink Center

Test d’antígens gratis a Madrid: la comunitat obre un altre centre al Wizink Center

Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts

La Comunitat de Madrid posa en funcionament un nou dispositiu al Wizink Center perquè els madrilenys, de manera gratuïta, es puguin fer tests d’antígens i així localitzar els casos asimptomàtics de Covid-19 i frenar les cadenes de transmissió. Aquest punt, que arrenca amb la Fundació Mapfre a través del Pla Sumem Salut + Economia de la Fundació CEOE i CEIM, se suma al que ja funciona a l’Intercanviador de plaça de Castilla des del 24 de juny, i on s’han fet ja gairebé 20.000 proves.

Així, segons ha informat el Govern regional en un comunicat, el servei de testatge d’antígens estarà des del 30 de juliol fins al 30 d’agost, en horari de dilluns a divendres i des de les 09 hores fins a les 21. És totalment gratuït i només és necessari sol·licitar cita prèvia a la web https://gestiona7.madrid.org/CTAC_CITA/TESTCOVID, activada aquest matí.

Aquesta eina dona continuïtat als punts de test antigènics posats en marxa per l’Executiu madrileny durant la pandèmia, amb l’objectiu de detectar el virus de manera precoç en casos asimptomàtics. Des de l’inici de la pandèmia la Conselleria de Sanitat ha realitzat més de 3,6 milions de proves d’antígens.

Notícies relacionades

El punt de testatge del Wizink, on també s’està vacunant la població madrilenya, és el desè que s’ha disposat «en zones clau per a l’economia i la mobilitat madrilenya des que es va llançar el Pla Sumem».

A la Comunitat de Madrid s’han realitzat des de l’inici de la pandèmia més de 8,5 milions de proves diagnòstiques a les zones d’alta incidència prop d’un milió que han aïllat de forma primerenca més de 5.400 positius.