Hampa de Madrid

El Goyito, el ‘rei de l’allunatge’, torna a presó després de ser arrestat per robatori una altra vegada

goyito

goyito

1
Es llegeix en minuts

Un jutjat de Parla (Madrid) ha ordenat l’ingrés a la presó per a l’expert en allunatge Gregorio Rodríguez, àlies Goyito, arrestat ahir per un robatori en una botiga de telefonia de Parla (Madrid) i qui ha d’acabar de complir la pena de 2 anys i 8 mesos de presó que li va imposar l’Audiència de Madrid al juliol.

El magistrat del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 7 de Parla (Madrid) ha pres aquesta decisió després d’interrogar aquest dimarts el Goyito, de 28 anys i amb més 60 detencions a l’esquena, segons han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia de Madrid.

L’expert en allunatge va ser detingut ahir per un robatori amb violència en una botiga de telefonia de Parla, presumptament perpetrat l’octubre passat quan disfrutava d’algun tipus de benefici penitenciari que li permetia estar en llibertat després d’haver sigut condemnat al juliol a 2 anys i 8 mesos de presó per diferents robatoris amb força comesos el gener del 2019 a la Comunitat de Madrid, segons expliquen a Efe fonts jurídiques.

Ara, la nova detenció de l’allunador sense que hagi acabat de complir l’anterior condemna ha determinat que el jutjat l’hagi tornat a enviar a la presó per continuar amb el temps que li queda, assenyalen les fonts.

Noves diligències

Notícies relacionades

No ha sigut l’única decisió del jutge, que l’ha interrogat en relació amb el presumpte robatori pel qual va ser detingut ahir mentre estava allotjat en un hotel de Pinto, on s’havia registrat amb un nom fals i estava acompanyat d’uns quants familiars.

El jutge ha acordat obrir diligències per aquests fets contra Gregorio Rodríguez, que destaca per la seva gran habilitat al volant i ha estat a la presó diverses vegades per robatoris comesos majoritàriament pel mètode de l’allunatge, mentre s’ha inhibit al Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 2 de Parla, que és el que investigarà els fets.

Temes:

Madrid