l'1 desembre

Illa rebutja la invitació d'Ayuso d'assistir a la inauguració de l'hospital de pandèmies

La Comunitat ha lamentat que els motius d'agenda adduïts pel ministre li impedeixin «conèixer el nou recurs de la sanitat pública madrilenya»

zentauroepp55171610 madrid  28 09 2020  coronavirus covid 19  sociedad  obras de201002174459

zentauroepp55171610 madrid 28 09 2020 coronavirus covid 19 sociedad obras de201002174459 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, no acudirà a la inauguració de l’Hospital Enfermera Isabel Zendal que tindrà lloc el pròxim 1 de desembre, segons han informat fonts del Govern regional a Europa Press.

Des de l’Executiu autonòmic han lamentat que els motius d’agenda adduïts per Illa li impedeixin «conèixer el nou recurs de la sanitat pública madrilenya, construït «per atendre pacients de la regió i de tot Espanya que ho necessitin».

La presidenta madrilenya, Isabel Díaz Auyuso, va convidar aquest dilluns personalment el ministre per carta. «Tal com vaig tenir l’ocasió d’informar-lo en la nostra conversa telefònica el 20 de desembre passat, m’agradaria comptar amb la seva presència», li indica en una missiva.

Ayuso va incidir que es tracta d’un centre construït «en temps rècord, dissenyat per gestionar la pandèmia», però que també «ajudarà amb la grip», complementarà la xarxa hospitalària i «alleujarà les llistes d’espera».

Notícies relacionades

«Com he dit públicament en nombroses ocasions, es tracta d’un centre ubicat a Madrid però amb voluntat de ser servei a qualsevol ciutadà espanyol. Estaria encantada de comptar amb la teva assistència en un dia tan assenyalat», va assenyalar la dirigent madrilenya.