coronavirus

García Egea: «D'aquí 50 anys demanaran que l'hospital Zendal passi a dir-se Díaz Ayuso per la bona gestió del PP»

El PP exigeix que les comunitats també gestionin fons europeus

El presidente del PP, Pablo Casado (izq) y el secretario general del Partido Popular, Teodoro García Egea (dech), durante la reunión plenaria del Grupo Parlamentario Popular, en Madrid (España), a 6 de febrero de 2020.

El presidente del PP, Pablo Casado (izq) y el secretario general del Partido Popular, Teodoro García Egea (dech), durante la reunión plenaria del Grupo Parlamentario Popular, en Madrid (España), a 6 de febrero de 2020. / Marta Fernández Jara (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, treu pit per la gestió sanitària que el Govern del PP a Madrid, presidit per Isabel Díaz Ayuso, ha fet de la pandèmia de la Covid. «Crec que d’aquí 50 anys, gràcies a la gestió que han fet els governs del PP i el bon record que en tindran, els ciutadans demanaran que es canviï el nom d’Isabel Zendal pel de Díaz Ayuso», ha opinat, amb referència a l’hospital de pandèmia que ha impulsat la comunitat.

Notícies relacionades

A més, ha retret al Govern la seva actuació amb la vacuna i l’ha acusat de «jugar amb un tema molt seriós». «Han presentat un pla de vacunació sense vacuna. Crec que és el primer cas en la història de la humanitat», ha emfatitzat.

També ha exigit que les comunitats autònomes i ajuntaments gestionsin part dels fons europeus i ha avisat el cap de l’Executiu, Pedro Sánchez, que el seu partit sol·licitarà que s’«estigui molt a sobre del control i l’execució» d’aquests diners que realitzaran el Govern de PSOE i Unides Podem. En una entrevista a Cuatro, el número dos de Pablo Casado ha assenyalat que el seu partit demana que aquests fons europeus «depenguin també de les comunitats autònomes i els ajuntaments».