atmosfera onírica

Un 'bosc' compondrà la Sala VIP d'ARCOmadrid 2021

El projecte guanyador proposa un exterior al qual entrar des d'Ifema per reunir-se en un espai natural, segur i indesxifrable

arco-madrid-castro

arco-madrid-castro

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un ‘bosc’ compondrà la sala VIP d’ARCOmadrid, 2021, després d’alçar-se dijous a la tarda com a guanyador del Concurs d’Idees per al disseny d’aquest espai la proposta presentada per Studio Animal, Estudio Gonzalo del Val i Toni Gelabert.

Segons ha explicat Ifema en un comunicat, el concurs d’aquesta sala VIP d’Arco 2021 –del 7 a l’11 de juliol– ha sigut impulsat per aquesta fira, la Red-Aede (Reunió Empreses de Disseny d’Espanya) –com a xarxa nacional d’indústries del disseny–, en col·laboració amb la revista ‘AD’ (Architectural Digest España).

La decisió del jurat, compost per Elba Benítez, Galeria Elba Benítez; Pablo Corral, president de XARXA-AEDE; Maribel López, directora de Arco; Enric Pastor, director de la Revista AD; Rafael Robledo, arquitecte; Helena Rohner, dissenyadora; Marisa Santamaria, directora de XARXA-AEDE; Teresa Sapey, Arquitecta, i Marta Seco, cofundadora Grup Paraigua, s’ha fet públic en un acte celebrat en el nou Cosentino City Barcelona, lloc de referència al món del disseny i l’arquitectura de la ciutat.

Notícies relacionades

«El projecte guanyador proposa un exterior al qual entrar des d’ARCOmadrid per reunir-se en un espai natural, segur i indesxifrable; un bosc en el qual sempre és de dia, un lloc irreal i sense temps», han explicat des de Fira de Madrid.

«Construïm una retícula d’arbres cada 3 metres, una mena d’abalisament de l’espai que visibilitza les noves maneres de relacionar-nos. La proposta és un sistema, adaptable i flexible, capaç d’acollir objectes singulars que generen llocs d’estada al seu voltant», han indicat. És un projecte d’«exteriorisme» que forma una atmosfera onírica en la qual estar, fora.