'És una qüestió de temps'

La peça central d'Arco Madrid el 2020 estarà dedicada a l'obra de Félix González-Torres

Ifema ha anunciat que la fira se celebrarà entre el 26 de febrer i l'1 de març de l'any que ve

arco-madrid

arco-madrid

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La peça central de la Fira Internacional d’Art Contemporani Arco Madrid el 2020 serà una secció temàtica especial dedicada a l’impacte de l’obra de Félix González-Torres, que es titularà ‘Es una qüestió de temps’ i estarà comissariada per Alejandro Cesarco, Mason Leaver-Yap i Manuel Segade.

Segons ha explicat Ifema en un comunicat, la fira se celebrarà l’any que ve entre el 26 de febrer i l’1 de març i "prosseguirà amb els seus esforços per vincular l’art contemporani amb la societat en general", amb una aposta que atraure col·leccionistes consolidats i joves.

Notícies relacionades

Ha explicat que l’obra de Felix Gonzalez-Torres ha anat creixent com "un fons continu en les últimes dècades" i que ha aconseguit convertir-se en "fonamental" per entendre les pràctiques artístiques contemporànies a partir d’elements com les seves "maneres de distribució, la participació de l’espectador en els seus treballs o la possibilitat d’introduir emocionalitat en els patrons conceptuals".

La 39a edició d’Arco Madrid oferirà una plataforma per a artistes llatinoamericans, amb espais en tots els programes de la fira. A més, comptarà amb un programa d’activitats professionals, que inclourà taules de debat i trobades. Aquests esdeveniments busquen oferir "una oportunitat per debatre sobre projectes i idees, mentre aporten la seva visió i la seva veu al conjunt d’activitats de la fira".

Temes:

Madrid ARCO