violenta baralla

Detingut un indigent per intentar matar-ne un altre amb un cúter al centre de Madrid

Els agents es van trobar un home assegut a sobre d'un altre mentre empunyava una arma blanca i apunyalava la víctima a la cara i el coll

25/09/2018 Foto de recurso de un coche patrulla de Policía Nacional.

25/09/2018 Foto de recurso de un coche patrulla de Policía Nacional. / EUROPA PRESS/ ARCHIVO (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut un indigent al districte madrileny de Centro de Madrid per intentar matar-ne un altre amb una arma blanca aquesta nit, per la qual cosa va haver de ser hospitalitzat, ha informat Europa Press un portaveu de la Prefectura Superior de la Policia de Madrid.

Els fets es van produir passades les 21 hores d’ahir dimecres quan els agents van ser advertits que s’estava produint una violenta baralla al carrer d’Escalinata número 6 entre diverses persones que viuen al carrer.

Notícies relacionades

Els agents es van trobar un home assegut a sobre d’un altre mentre empunyava un cúter i apunyalava la víctima a la cara i el coll. Davant els fets, els policies van aconseguir desarmar l’autor, un home etíop de 56 anys, amb diversos antecedents penals, i van procedir a la seva detenció per un delicte d’homicidi en grau de temptativa.

La víctima, espanyol de 41 anys, també amb antecedents policials de tot tipus, va ser atès per sanitaris del Samur-Protecció Civil. Van comprovar que presentava talls a la cara i el coll, per la qual cosa va ser traslladat conscient i orientat en un ambulància a l’Hospital 12 de Octubre, on va ingressar amb pronòstic reservat però no greu, ha indicat a Europa Press un portaveu d’Emergències Madrid.