drogues i alcohol

Desmantellada una 'rave' amb més de 200 persones en un parc de Madrid

Davant la presència dels agents, els joves es van dispersar del lloc, però se'n van poder identificar finalment un total de 41

La Policia Municipal va desallotjar durant el cap de setmana més de 30 festes privades en domicilis de la capital

viclvaro car 1200

viclvaro car 1200

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Tres dotacions de la Policia Nacional juntament amb una de la Policia Municipal de Madrid van desmantellar durant diumenge al matí una festa ‘rave’ de més de 200 persones que s’estava portant a terme al costat del Cerro Almodóvar, al madrileny districte de Vicálvaro, ha informat la Direcció Superior de la Policia de Madrid.

Davant la presència dels agents, els joves es van dispersar del lloc, però se’n van poder identificar finalment un total de 41, que van ser proposats per a sanció per incompliment de la normativa en matèria sanitària.

Notícies relacionades

A més, els agents van aixecar diverses propostes de sanció per possessió de substàncies estupefaents i van intervenir l’equip de so llogat per a l’esdeveniment, que va ser dipositat a la comissaria de San Blas. Els joves estaven consumint drogues i alcohol.

La Policia Municipal va desallotjar durant el cap de setmana més de 30 festes privades en domicilis en les quals hi havia un nombre de persones superior al permès i en les que no s’utilitzaven mascaretes ni es complien les mesures de seguretat contra la Covid-19.