setge al virus

Madrid habilita dos pavellons d'Ifema per a pacients Covid

Funcionaran fins que el nou hospital de pandèmies -que s'ubicarà a la zona de Valdebebas, a la Ciutat de la Justícia- estigui a ple rendiment

ifema2

ifema2

1
Es llegeix en minuts
Efe

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha anunciat que activarà l’hospital d’emergències Isabel Zendal a dos pavellons d’Ifema, dins de les mesures que es posaran en marxa per combatre el coronavirus.

Díaz Ayuso ha indicat que els dos pavellons, que poden estar operatius en 48 hores, es reactivaran fins que el nou hospital de pandèmies –que s’ubicarà a la zona de Valdebebas, a la Ciutat de la Justícia– estigui a ple rendiment.

Notícies relacionades

«D’aquesta manera, podem començar a derivar ja pacients i evitar que la Covid-19 torni a tots els hospitals de la Comunitat de Madrid. Establirem una estratègia amb els gerents i amb els equips mèdics, perquè el coronavirus no torni a tots els hospitals», ha explicat la presidenta madrilenya.

«Farem tot el que estigui a la nostra mà perquè el personal sanitari de tots els hospitals no torni a passar pel mateix malson, de manera que estigui tot derivat a Ifema i que els altres centres sanitaris puguin recobrar la normalitat», ha afegit.